Lalat: Zvezdi ne bi ni Murinjo pomogao!

Fudbalski klub Crvena zvezda posle nedeljnog meča sa lučanskom Mladosti neće imati šefa stručnog štaba: Aktuelnom treneru Nenadu Lalatoviću ističe jednogodišnji ugovor, a u utorak je mladi stručnjak imao razgovor sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, posle kog je za "Sport" potvrdio da novi sa crveno-belima neće potpisati.

Fudbal 22.05.2015 | 09:40
Lalat: Zvezdi ne bi ni Murinjo pomogao!

Kako navodi ovaj list, na tom sastanku se otvoreno razgovoralo na temu urađenog i gde su načinjeni pogrešni potezi u neuspelom pokušaju da se odbrani titula, koja je ove godine pripala Partizanu.

"Nikada ne zatvaram vrata za sobom, a pogotovo kada je u pitanju klub koga volim. Hteo sam da između nas neke stvari iznesem na čistac i pokušam da pomognem da se neke greške ne ponove sa mojim naslednikom", rekao je, između ostalog, Lalatović u uopštinom intervju za Sport, dodajući pored brojnih stvari koje je naveo i sledeće:

"Odlazim u interesu Zvezde, ali to neće rešiti probleme ukoliko se ne napravi veći zaokret. U nekim stvarima može da bude na klupi i Murinjo, ali neće uspeti u svojoj viziji".

Komentari / 0

Ostavite komentar