Сад је Косан најближи Звездиној клупи!

Искусни стручњак Милорад Косановић наводно је најближи клупи Црвене звезде, коју је два пута водио, преносе београдски медији.

Фудбал 21.05.2015 | 11:40
Сад је Косан најближи Звездиној клупи!

Косановић је ове сезоне бележио солидне резултате са Новим Пазаром, са којим се до саме завршнице борио за пласман у Европу.

"Немамо сада причу. Хајде да сачекамо да се сезона заврши, има још три дана, па ћемо опет разговарати. Не би било коректно сада", рекао је Косановић за Моззартспорт.

Косановић је први пут Звезду водио у сезони 1997/1998, а потом кратко 2007. године. Отпуштен је после неочекиваног пораза од грчког Ариса 3:0.

Некадашњи дефанзивац, током каријере је водио још Војводину, Малту, кинеске клубове Вухан, Далијан и Шанкси, те словеначку Олимпију, а био је и селектор младе репрезентације Србије и Црне Горе.

Три пута је био шампион Кине, освојио је и три Суперкупа најмногољудније земље света те Куп такмичење, а 2001. је био вицешампион Купа победника купова Азије.

Звезда тражи новог тренера јер је Ненад Лалатовић најавио одлазак из клуба, који је критиковао последњих недеља након што је дефинитивно остао без титуле.

Последњих дана се спекулисало да црвено-бели преговарају и са Миодрагом Божовићем.

Коментари / 0

Оставите коментар