Sad je Kosan najbliži Zvezdinoj klupi!

Iskusni stručnjak Milorad Kosanović navodno je najbliži klupi Crvene zvezde, koju je dva puta vodio, prenose beogradski mediji.

Fudbal 21.05.2015 | 11:40
Sad je Kosan najbliži Zvezdinoj klupi!

Kosanović je ove sezone beležio solidne rezultate sa Novim Pazarom, sa kojim se do same završnice borio za plasman u Evropu.

"Nemamo sada priču. Hajde da sačekamo da se sezona završi, ima još tri dana, pa ćemo opet razgovarati. Ne bi bilo korektno sada", rekao je Kosanović za Mozzartsport.

Kosanović je prvi put Zvezdu vodio u sezoni 1997/1998, a potom kratko 2007. godine. Otpušten je posle neočekivanog poraza od grčkog Arisa 3:0.

Nekadašnji defanzivac, tokom karijere je vodio još Vojvodinu, Maltu, kineske klubove Vuhan, Dalijan i Šanksi, te slovenačku Olimpiju, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Tri puta je bio šampion Kine, osvojio je i tri Superkupa najmnogoljudnije zemlje sveta te Kup takmičenje, a 2001. je bio vicešampion Kupa pobednika kupova Azije.

Zvezda traži novog trenera jer je Nenad Lalatović najavio odlazak iz kluba, koji je kritikovao poslednjih nedelja nakon što je definitivno ostao bez titule.

Poslednjih dana se spekulisalo da crveno-beli pregovaraju i sa Miodragom Božovićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar