Видео - Мијат: Помозимо КК Партизан!

Бивши фудбалер Партизана и Реал Мадрида Предраг Мијатовић укључио се у акцију помоћи КК Партизан, који је у великим финансијским проблемима.

Кошарка 21.05.2015 | 09:20
Видео - Мијат: Помозимо КК Партизан!

Мијатовић је позвао све који су у могућности да помогну бившем прваку Европе да се опорави и буде оно што је био.

"Користим ову прилику да позовем све навијаче, све бивше играче, све који могу и имају могућност да помогну КК Партизану, Дулетовим играчима да понову буду оно што су били, прваци Европе", рекао је Мијатовић у видео поруци са Сантјаго Бернабеуа.

Мијатовић се тако прикључио акцији навијача да се помогне Партизану, што је пре неколико дана урадио још један бивши играч фудбалске секције Златко Заховић, а што су најавили и неки други играчи, попут младог Александра Митровића.

Мијатовић је за Партизан играо од 1989 до 1993. и постигао је 45 лигашких голова. Потом је са великим успехом играо за Валенсију, а врхунац каријере доживео је у Реал Мадриду, којем је 1998. донео титулу првака Европе, прву после 28 година.

У завршници каријере, коју је почео у подгоричкој Будућности, играо је за Фиорентину и Леванте. Наступио је 73 пута за Југославију и постигао 26 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар