''Заратили'' МитроГол и менаџер Јестровић!

Уколико би и даље владајући шампион Белгије српском голгетеру понудио нови уговор са већом платом, не би било нереално да 20-годишњи фудбалер продужи боравак у Бриселу.

Фудбал 21.05.2015 | 09:40
''Заратили'' МитроГол и менаџер Јестровић!

Ненад Јестровић је најавио одлазак у Немачку, али Белгијанци имају другачија сазнања. Према информацијама медија из Брисела Александар Митровић није договорио селидбу у Бундеслигу нити је чак решио да по сваку цену напусти Андерлехт. Угледни Спортверелд наводи да је отац 20-годишњег фудбалера Ивица Митровић већ обавио иницијалне преговоре са врхушком клуба и да се озбиљно разматра опција Александровог останка на Констант Ванден Сток стадиону.

Детаљније информације потражили смо код Митровића сениора, који одбија да улази у детаље, али тврди да не постоји никакав договор са било којим другим клубом.
"И даље размишљамо само о финишу сезоне, без обзира на то што су после ремија у дербију са Стандардом мале шансе да ће Андерлехт освојити титулу, иако је имао судбину у својим рукама. Али све ове приче које се пласирају, и о одласку у Премијер и о одласку у Бундеслигу, просто нису тачне", кратко ће Митровић за МОЗЗАРТ Спорт.

Писанија из Белгије иду у прилог његовим речима. Тамошњи новинари пишу о преговорима о новом уговору за Митровића. Помиње се чак и плата од 1.500.000 евра нето што би Митровића учинило најплаћенијим играчем Андерлехта (Матијас Суарез годишње прима 1.400.000). Андерлехт се још премишља. Много тога зависи и од тога да ли ће екипа изборити ново учешће у Лиги шампиона. Повишица свакако, питање је само колико ће клуб моћи да се испружи. Нето примања од 1.500.000 евра у Андерлехту нису имали ни Дијумерси Мбокани ни Милан Јовановић.

Ипак, јасно је да постоји обострана жеља за наставак сарадње. Немачка? Јестровић тврди да је то посао завршен, белгијски новинари да он више не води главну реч када је Митровићева каријера у питању.
"Могу само да кажем да ме слободно окренете кад год вам буде била потребна нека информација о Аци", одговара Ивица Митровић.

Такође, новине у Белгији потврђују и речи из управе Партизана – Иван Шапоњић не иде у Андерлехт. Јестровић га додуше нуди, али Андерлехт није загризао. Бар не још.

Коментари / 0

Оставите коментар