Сад и Италијани хоће Живковића!

Да ли се то појачава колонија Срба у Риму? Име Партизановог крила подебљано је у нотесу човека који је задужен за трансфере у Роми - Валтера Сабатинија.

Фудбал 20.05.2015 | 21:20
Сад и Италијани хоће Живковића!

Енглези, Шпанци, Португалци, а сада и Италијани. После Челсија, Севиље и Бенфике јавила се и Рома. Сви они хоће 18-годишњег Андрију Живковића. Човек задужен за трансфере у Вучици, Валтер Сабатини, подебљао је име Партизановог крила у нотес и решио да поквари планове другим клубовима. Уколико до трансфера дође, онда ће период привикавања бити олакшан због Адема Љајића.

Живковић, који је отпутовао са омладинском репрезентацијом Србије на Мундијалито на Новом Зеланду, готово сигурно ће напустити Хумску у предстојећем летњем прелазном року.

Црно-бели су потврдили да се налазе на мукама због Живковићевог уговора.
“Сигурно је да Андрију не бисмо продавали да аранжман око његовог уговора није одрађен на катастрофалан начин. Мораћемо наредних дана да расветљавамо то својеврсно клупко ужаса како бисмо видели да ли је могуће да га задржимо у Партизану. Јасно је да је ситуација далеко од добре, јер клубу припада само 25 одсто од продаје Живковића“, рекао је потпредседник Партизана задужен за односе са јавношћу Милорад Вучелић.

Чувени фонд Пинија Захавија располаже са 50 одсто права на Живковића, док другу половину деле његов менаџер, бивши фудбалер Олимпијакоса Предраг Ђорђевић и Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар