Sad i Italijani hoće Živkovića!

Da li se to pojačava kolonija Srba u Rimu? Ime Partizanovog krila podebljano je u notesu čoveka koji je zadužen za transfere u Romi - Valtera Sabatinija.

Fudbal 20.05.2015 | 21:20
Sad i Italijani hoće Živkovića!

Englezi, Španci, Portugalci, a sada i Italijani. Posle Čelsija, Sevilje i Benfike javila se i Roma. Svi oni hoće 18-godišnjeg Andriju Živkovića. Čovek zadužen za transfere u Vučici, Valter Sabatini, podebljao je ime Partizanovog krila u notes i rešio da pokvari planove drugim klubovima. Ukoliko do transfera dođe, onda će period privikavanja biti olakšan zbog Adema Ljajića.

Živković, koji je otputovao sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Mundijalito na Novom Zelandu, gotovo sigurno će napustiti Humsku u predstojećem letnjem prelaznom roku.

Crno-beli su potvrdili da se nalaze na mukama zbog Živkovićevog ugovora.
“Sigurno je da Andriju ne bismo prodavali da aranžman oko njegovog ugovora nije odrađen na katastrofalan način. Moraćemo narednih dana da rasvetljavamo to svojevrsno klupko užasa kako bismo videli da li je moguće da ga zadržimo u Partizanu. Jasno je da je situacija daleko od dobre, jer klubu pripada samo 25 odsto od prodaje Živkovića“, rekao je potpredsednik Partizana zadužen za odnose sa javnošću Milorad Vučelić.

Čuveni fond Pinija Zahavija raspolaže sa 50 odsto prava na Živkovića, dok drugu polovinu dele njegov menadžer, bivši fudbaler Olimpijakosa Predrag Đorđević i Partizan.

Komentari / 0

Ostavite komentar