Трансфер бомба! Бајерн за Азара даје 100 милиона!!!

Минхенски Бајерн, наводно, спреман да плати 100 милиона евра Челсију за најбокјег фудбалера Премијер лиге - Едена Азара.

Фудбал 21.05.2015 | 13:00
Трансфер бомба! Бајерн за Азара даје 100 милиона!!!

Ближи се лето, а то значи и "море" оваквих и сличниох вести, од којих се, као по правилу, тек једна или две покажу као тачне. Али, никад се не зна, па ево шта је данас централна тема немачких и енглеских спортских медија.

Реч је о информацији да је минхенски Бајерн спреман да обори клупски трансфер-рекорд и да Челсију "искешира" чак 100 милиона евра за Едена Азара, који је проглашен за најбољег фудбалера Премијер лиге.

Наводно су чак чланови Азарове породице разговарали са челницима Бајерна током куп утакмице против Борусије из Дортмунда. Челници Бајерна саопштили су породици 24-годишњег фудбалера да га виде као дугорочну замену за Арјена Робена и Френка Риберија, преносе медији.

Иначе, цену од 100 милиона евра за Азара одредио је нико други до тренер Челсија Жозе Мурињо. Када су га упитали о интересовању Реал Мадрида за Белгијанца, Португалац је лаконски одговорио:

"Хм, па то би их коштало 100 милиона евра. Толико су дали за своје најбоље играче - Кристијана Роналда, Герета Бејла и Џејмса Родригеза".

Мурињо је толику цену "зацепио" у нади да неће бити клуба који би толико дао за Азара. Тренер Челсија је често у суперлативима говорио о Белгијанцу, рекавши једном приликом да ће "Азар у будућности бити за Челси исто пно што је Лионел Меси за Барселону".

Азар је прошле године "кокетирао" са Пари Сен-Жерменом, али је у фебруару ове године продужио верност Челсију. Потписао је нови уговор до 2020. године.

Коментари / 0

Оставите коментар