Мута: Звезда је сад много јача од Партизана!

Члан стручног штаба српске репрезентације каже да се Дејан Радоњић одужио управи клуба за указано поверење.

Кошарка 20.05.2015 | 14:20
Мута: Звезда је сад много јача од Партизана!

Мирослав Мута Николић, који је у тренерској каријери водио оба "вечита" ривала, сматра да је недељни окршај у Пиониру, који је Црвена звезда Телеком добила са 16 поена разлике, потврда њеног доминантног статуса у српској кошарци.

"Звезда је много боља од Партизана, то је реалност. Чујем приче 'Мачван је повређен, кад се врати Павловић биће боље'... Партизан јесте бољи са Сашом у тиму, али је и са њим далеко од Звезде. Црвено-бели су у полуфиналу АБА лиге доказали да имају јачу дефанзиву и већи број квалитетних играча", рекао је Николић дневном листу "Ало!"

И сам Мута зимус је после неких утакмица Евролиге критиковао екипу Звезде и тренера Дејана Радоњића, али сада каже да је управа клуба направила прави потез када му је омогућила да настави са радом.

"Када су га сви терали са клупе, добио је још веће поверење и одужио се на најбољи могући начин. Наравно, треба имати у виду да Звезда за наше услове има јак тим и стабилан буџет".

Један од асистената селектора Александра Ђорђевића верује да црвено-бели наредних година могу да успоставе доминацију и у српском првенству и у АБА лиги. Ипак...

"Право огледало за Звезду би требало да буде Евролига", поручио је Мирослав Николић у разговору за "Ало!"

Коментари / 0

Оставите коментар