Muta: Zvezda je sad mnogo jača od Partizana!

Član stručnog štaba srpske reprezentacije kaže da se Dejan Radonjić odužio upravi kluba za ukazano poverenje.

Košarka 20.05.2015 | 14:20
Muta: Zvezda je sad mnogo jača od Partizana!

Miroslav Muta Nikolić, koji je u trenerskoj karijeri vodio oba "večita" rivala, smatra da je nedeljni okršaj u Pioniru, koji je Crvena zvezda Telekom dobila sa 16 poena razlike, potvrda njenog dominantnog statusa u srpskoj košarci.

"Zvezda je mnogo bolja od Partizana, to je realnost. Čujem priče 'Mačvan je povređen, kad se vrati Pavlović biće bolje'... Partizan jeste bolji sa Sašom u timu, ali je i sa njim daleko od Zvezde. Crveno-beli su u polufinalu ABA lige dokazali da imaju jaču defanzivu i veći broj kvalitetnih igrača", rekao je Nikolić dnevnom listu "Alo!"

I sam Muta zimus je posle nekih utakmica Evrolige kritikovao ekipu Zvezde i trenera Dejana Radonjića, ali sada kaže da je uprava kluba napravila pravi potez kada mu je omogućila da nastavi sa radom.

"Kada su ga svi terali sa klupe, dobio je još veće poverenje i odužio se na najbolji mogući način. Naravno, treba imati u vidu da Zvezda za naše uslove ima jak tim i stabilan budžet".

Jedan od asistenata selektora Aleksandra Đorđevića veruje da crveno-beli narednih godina mogu da uspostave dominaciju i u srpskom prvenstvu i u ABA ligi. Ipak...

"Pravo ogledalo za Zvezdu bi trebalo da bude Evroliga", poručio je Miroslav Nikolić u razgovoru za "Alo!"

Komentari / 0

Ostavite komentar