Педофил у Сарајеву пуштен на слободу

Одлуком Општинског суда у Сарајеву, Един Шебо, који је ухапшен 14. фебруара ове године, због сексуалног злостављања осмогодишњег дјечака, јуче је пуштен из притвора, потврдили су у овој правосудној институцији.

Босна и Херцеговина 19.05.2015 | 09:52
Педофил у Сарајеву пуштен на слободу

''Оптужница против Шебе је потврђена 6. марта ове године, а притвор му је укинут 18. маја. Но, разлоге због којих је притвор укинут не можемо казати јер је овај предмет затворен за јавност'', казали су нам у Служби за односе с јавношћу Општинског суда у Сарајеву.

Дакле, иако је након хапшења признао да је силовао несретног дјечака Шебо ће до краја судског процеса, остати на слободи, јавља Аваз.

Подсјећамо, Шебо је настањен у сарајевском насељу Буча Поток, а његова мајка је чувала осмогодишњег дјечака. Шебо је то искористио те је сексуално злостављао дјечака.

Дјечак је дуго времена шутио о свом злостављању јер је Шебо пријетио да ће му убити родитеље ако било шта каже. Но, у једном моменту дјечак је родитељима признао шокантну истину а они су све то пријавили полицији.

Шебо је током саслушања у полицији у потпуности признао почињење кривичног дјела.

Извор: Дневни Аваз/Независне

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бојан Нишевић

19.05.2015 10:28

Шта је са овом земљом? Назире ли се крај апсурдима? Докле ће овдје владати зло, наопак систем вриједности, дилетантизам и површност?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

19.05.2015 18:29

Бих је на правом путу не само сто је расадник за терористе сад це постати и скровисте за педофиле

ОДГОВОРИТЕ