Хитан састанак владајуће коалиције

У Бањалуци је у току састанак представника владајуће коалиције у Републици Српској.

Република Српска 18.05.2015 | 20:30
Хитан састанак владајуће коалиције

Састанку, који се одржава у згради Владе Српске, присуствују предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Републике Српске и потпредсједник ДНС-а Недељко Чубриловић, те премијер Српске и међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић.

Састанку би требало да присуствују и остали лидери странака владајуће коалиције у Српској, као и шефови посланичких клубова владајуће већине у Народној скупштини Републике Српске.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

дивља јабука

18.05.2015 18:37

На овај начин, ово је незаконит састанак који није предвидјен пословником о раду ниједне институције Републике Српске. Овим је поништена Република Српска као правна држава. Зашто органи државе то дозвољавају? Зашто на то све благонаклоно гледа високи представник? Нисмо сви неписмени иако су неписменом народу омогућили да бира овакве на власт. Срам да буде такозвану медјународну заједницу шта нам ради већ 20 година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ганг

18.05.2015 18:40

О чему ти пишеш?

Name

Пипо

18.05.2015 18:51

Под хитно протести и ванредни избори овако висе не иде !

ОДГОВОРИТЕ
Name

баш баш

18.05.2015 21:07

А због чега се састају? Јел им се распада коалиција? Зграда Владе свакако није мјесто за састанке предсједника странака. За то постоје страначке просторије. Ако је то састанак предсједника странака, шта ће ту Жељка Цвијановић и Недељко Чубриловић? Они нису предсједници странака. Неке ствари се ту не уклапају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

састали се мрмоти

19.05.2015 04:30

Ова влада це уци у историју као најгора,најнеструцнија,пуна интересдзија и лопова...Ја мислим да од њих горе не мозе бити.Мање зла би урадили за РС да СДА води РС.

ОДГОВОРИТЕ