Hitan sastanak vladajuće koalicije

U Banjaluci je u toku sastanak predstavnika vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

Republika Srpska 18.05.2015 | 20:30
Hitan sastanak vladajuće koalicije

Sastanku, koji se održava u zgradi Vlade Srpske, prisustvuju predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović, te premijer Srpske i međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović.

Sastanku bi trebalo da prisustvuju i ostali lideri stranaka vladajuće koalicije u Srpskoj, kao i šefovi poslaničkih klubova vladajuće većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

18.05.2015 18:37

Na ovaj način, ovo je nezakonit sastanak koji nije predvidjen poslovnikom o radu nijedne institucije Republike Srpske. Ovim je poništena Republika Srpska kao pravna država. Zašto organi države to dozvoljavaju? Zašto na to sve blagonaklono gleda visoki predstavnik? Nismo svi nepismeni iako su nepismenom narodu omogućili da bira ovakve na vlast. Sram da bude takozvanu medjunarodnu zajednicu šta nam radi već 20 godina!!!!

ODGOVORITE
Name

gang

18.05.2015 18:40

O čemu ti pišeš?

Name

Pipo

18.05.2015 18:51

Pod hitno protesti i vanredni izbori ovako vise ne ide !

ODGOVORITE
Name

baš baš

18.05.2015 21:07

A zbog čega se sastaju? Jel im se raspada koalicija? Zgrada Vlade svakako nije mjesto za sastanke predsjednika stranaka. Za to postoje stranačke prostorije. Ako je to sastanak predsjednika stranaka, šta će tu Željka Cvijanović i Nedeljko Čubrilović? Oni nisu predsjednici stranaka. Neke stvari se tu ne uklapaju.

ODGOVORITE
Name

sastali se mrmoti

19.05.2015 04:30

Ova vlada ce uci u istoriju kao najgora,najnestrucnija,puna interesdzija i lopova...Ja mislim da od njih gore ne moze biti.Manje zla bi uradili za RS da SDA vodi RS.

ODGOVORITE