Видео: Човече, шта се радујеш...?!

Ово је реченица која је променила израз Роналдовог лица! Дешавања по завршетку меча са Еспањолом покренула причу да ли је асу Реал Мадрида важнији лични или тимски успех.

Фудбал 19.05.2015 | 18:40
Видео: Човече, шта се радујеш...?!

Добра година на личном, ужасна на колективном плану. Кристијано Роналдо неће првих пет месеци 2015. памтити по успесима са Реалоом, остао је без иједног трофеја (Барселона узела Примеру, а има шансу да освоји и Лигу шампиона и Куп краља, који су лане били власништво гиганта из Мадрида), међутим, на крају ће, ипак, загрлити трофеј Пићићи, намењен најбољем стрелцу Примере.

Први играч света догурао је до „коте 45“ и хет-триком против Еспањола побегао Лионелу Месију на, чини се, недостижна четири гола предности уочи завршног кола. Заговорници става да је реч о его-манијаку одмах после гостовања краљевског клуба у Каталонији добили су нови доказ за свој став, јер је понашање Португалаца сугерисало да му је лично остварење битније од тимског. Наиме, по завршетку утакмице њега није интересовало шта је урадила Барселона на Висенте Калдерону, него је јурио лопту како би имао успомену на 30. хет-трик у Реаловом дресу. Све док ка њему није дотрчао земљак Пепе и - наводно - рекао:
„Престани да славиш, управо смо изгубили шансе да освојимо титулу“.

Роналдов израз лице се истог часа променио. Кући је отишао не баш расположен као у другим ситуацијама кад је постизао хет-трикове. А ово му је био 26. у Примери (Меси има 25), седми ове сезоне у свим такмичењима, мада му сигурно прија податак да је још нечему најбољи у пет најцењенијих лига Европе. Дао је 11 голова главом, што никоме у Шпанији, Енглеској, Нмеачкој, Француској и Италији није успело.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Меси

19.05.2015 17:35

Наравно да мисли само на себе , цак се и головима који постигну његови саиграци не радује , док Меси висе намјести голова него сто постигне и убједљиво је најбољи играц планете

ОДГОВОРИТЕ