Video: Čoveče, šta se raduješ...?!

Ovo je rečenica koja je promenila izraz Ronaldovog lica! Dešavanja po završetku meča sa Espanjolom pokrenula priču da li je asu Real Madrida važniji lični ili timski uspeh.

Fudbal 19.05.2015 | 18:40
Video: Čoveče, šta se raduješ...?!

Dobra godina na ličnom, užasna na kolektivnom planu. Kristijano Ronaldo neće prvih pet meseci 2015. pamtiti po uspesima sa Realoom, ostao je bez ijednog trofeja (Barselona uzela Primeru, a ima šansu da osvoji i Ligu šampiona i Kup kralja, koji su lane bili vlasništvo giganta iz Madrida), međutim, na kraju će, ipak, zagrliti trofej Pićići, namenjen najboljem strelcu Primere.

Prvi igrač sveta dogurao je do „kote 45“ i het-trikom protiv Espanjola pobegao Lionelu Mesiju na, čini se, nedostižna četiri gola prednosti uoči završnog kola. Zagovornici stava da je reč o ego-manijaku odmah posle gostovanja kraljevskog kluba u Kataloniji dobili su novi dokaz za svoj stav, jer je ponašanje Portugalaca sugerisalo da mu je lično ostvarenje bitnije od timskog. Naime, po završetku utakmice njega nije interesovalo šta je uradila Barselona na Visente Kalderonu, nego je jurio loptu kako bi imao uspomenu na 30. het-trik u Realovom dresu. Sve dok ka njemu nije dotrčao zemljak Pepe i - navodno - rekao:
„Prestani da slaviš, upravo smo izgubili šanse da osvojimo titulu“.

Ronaldov izraz lice se istog časa promenio. Kući je otišao ne baš raspoložen kao u drugim situacijama kad je postizao het-trikove. A ovo mu je bio 26. u Primeri (Mesi ima 25), sedmi ove sezone u svim takmičenjima, mada mu sigurno prija podatak da je još nečemu najbolji u pet najcenjenijih liga Evrope. Dao je 11 golova glavom, što nikome u Španiji, Engleskoj, Nmeačkoj, Francuskoj i Italiji nije uspelo.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mesi

19.05.2015 17:35

Naravno da misli samo na sebe , cak se i golovima koji postignu njegovi saigraci ne raduje , dok Mesi vise namjesti golova nego sto postigne i ubjedljivo je najbolji igrac planete

ODGOVORITE