Вазура: Не дамо ''малог Шапоњу''! Није на продају!

Директор Партизана изненађем тврдњом менаџера Ненада Јестровића да је трансфер младог нападача црно-белих у Андерлехт "готова ствар".

Фудбал 19.05.2015 | 19:20
Вазура: Не дамо ''малог Шапоњу''! Није на продају!

Јасна порука из Партизана гласи: Иван Шапоњић није на продају!

У руководству шампиона Србије изненађени су тврдњама менаџера Ненада Јестровића, који је у разговору за портал Моззарт спорт рекао да ће центарфор црно-белих готово извесно заменити Александра Митровића у Андерлехту.

На питање МОНДА да ли ће талентовани центарфор већ овог лета напустити Хумску, директор Партизана Милош Вазура одговорио је конкретно:

"Иван Шапоњић није на продају. Он је будућност Партизана и има уговор са клубом. Заиста не знам одакле потичу приче о његовој продаји и сличне изјаве", рекао је Вазура за МОНДО.

Перспективни центарфор отпутоваће у понедељак увече на Нови Зеланд, где га у дресу Србије очекује учешће на Светском првенству за играче до 20 година.

За црно-беле је ове сезоне одиграо 16 утакмица и постигао пет голова, уз две асистенције. Рођен је 2. августа 1997, а свој први, трогодишњи уговор са црно-белима потписао је пре годину дана.

Јестровић је у понедељак изјавио да је трансфер младог центарфора Партизана у Андерлехт "скоро завршен". "Остало је још само да се прецизирају неке ставке у клаузулама", изјавио је фудбалски агент порталу Моззартспорт.

Коментари / 0

Оставите коментар