Vazura: Ne damo ''malog Šaponju''! Nije na prodaju!

Direktor Partizana iznenađem tvrdnjom menadžera Nenada Jestrovića da je transfer mladog napadača crno-belih u Anderleht "gotova stvar".

Fudbal 19.05.2015 | 19:20
Vazura: Ne damo ''malog Šaponju''! Nije na prodaju!

Jasna poruka iz Partizana glasi: Ivan Šaponjić nije na prodaju!

U rukovodstvu šampiona Srbije iznenađeni su tvrdnjama menadžera Nenada Jestrovića, koji je u razgovoru za portal Mozzart sport rekao da će centarfor crno-belih gotovo izvesno zameniti Aleksandra Mitrovića u Anderlehtu.

Na pitanje MONDA da li će talentovani centarfor već ovog leta napustiti Humsku, direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je konkretno:

"Ivan Šaponjić nije na prodaju. On je budućnost Partizana i ima ugovor sa klubom. Zaista ne znam odakle potiču priče o njegovoj prodaji i slične izjave", rekao je Vazura za MONDO.

Perspektivni centarfor otputovaće u ponedeljak uveče na Novi Zeland, gde ga u dresu Srbije očekuje učešće na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Za crno-bele je ove sezone odigrao 16 utakmica i postigao pet golova, uz dve asistencije. Rođen je 2. avgusta 1997, a svoj prvi, trogodišnji ugovor sa crno-belima potpisao je pre godinu dana.

Jestrović je u ponedeljak izjavio da je transfer mladog centarfora Partizana u Anderleht "skoro završen". "Ostalo je još samo da se preciziraju neke stavke u klauzulama", izjavio je fudbalski agent portalu Mozzartsport.

Komentari / 0

Ostavite komentar