Бјека: Партизан је прошле године поклонио титулу!

Лалатовић је у праву за Звезду! "Они сада као смењују тренера, а погледајте какав тим је тај човек имао", поручује Бјековић.

Фудбал 19.05.2015 | 14:20
Бјека: Партизан је прошле године поклонио титулу!

Некадашњи функционер Партизана Ненад Бјековић дочекао је својих пет минута. Бјековић је поручио да је срећан због освојене титуле, али жали што немају две више од Звезде и додаје да комшије не виде да им је он највећи пријатељ.
„Лепо се осећам због освојеног шампионата, а још лепше бих се осећао да прошли трофеј није поклоњен Звезди. Партизан је, бре, прошле сезоне кроз цело такмичење имао више бодова од Звезде и у финишу је необјашњиво поклекао. Требало би у овом тренутку да имамо две титуле више од Звезде, али нека, све ћемо то надокнадити“, рекао је Бјековић за Информер додајући да Партизан за Европу мора озбиљно да се појача.

Бјековић је желео да избегне да прича о Звезди, али то је просто немогуће.
„Боље да не причам о Звезди, јер то онда буде погрешно схваћено и јављају се којекакви да ми одговарају. А да заиста хоће реално да сагледавају ствари, увидели би да сам ја највећи пријатељ Звезде, јер кажем како ствари стоје. Да бисте почели да решавате проблем, најпре морате да признате да га имате. Они сада као смењују тренера, а погледајте какав тим је тај човек имао. Ово што је пре неки дан Лалатовић рекао је потпуно тачно. Питање је да ли би ико од ових играча који сад тамо играју могао да дође у Звезду у некадашња времена, а камоли да обуче дрес тог клуба. Ја им желим да реше проблеме што пре“, поручио је Бјековић за Информер.

Коментари / 0

Оставите коментар