Bjeka: Partizan je prošle godine poklonio titulu!

Lalatović je u pravu za Zvezdu! "Oni sada kao smenjuju trenera, a pogledajte kakav tim je taj čovek imao", poručuje Bjeković.

Fudbal 19.05.2015 | 14:20
Bjeka: Partizan je prošle godine poklonio titulu!

Nekadašnji funkcioner Partizana Nenad Bjeković dočekao je svojih pet minuta. Bjeković je poručio da je srećan zbog osvojene titule, ali žali što nemaju dve više od Zvezde i dodaje da komšije ne vide da im je on najveći prijatelj.
„Lepo se osećam zbog osvojenog šampionata, a još lepše bih se osećao da prošli trofej nije poklonjen Zvezdi. Partizan je, bre, prošle sezone kroz celo takmičenje imao više bodova od Zvezde i u finišu je neobjašnjivo poklekao. Trebalo bi u ovom trenutku da imamo dve titule više od Zvezde, ali neka, sve ćemo to nadoknaditi“, rekao je Bjeković za Informer dodajući da Partizan za Evropu mora ozbiljno da se pojača.

Bjeković je želeo da izbegne da priča o Zvezdi, ali to je prosto nemoguće.
„Bolje da ne pričam o Zvezdi, jer to onda bude pogrešno shvaćeno i javljaju se kojekakvi da mi odgovaraju. A da zaista hoće realno da sagledavaju stvari, uvideli bi da sam ja najveći prijatelj Zvezde, jer kažem kako stvari stoje. Da biste počeli da rešavate problem, najpre morate da priznate da ga imate. Oni sada kao smenjuju trenera, a pogledajte kakav tim je taj čovek imao. Ovo što je pre neki dan Lalatović rekao je potpuno tačno. Pitanje je da li bi iko od ovih igrača koji sad tamo igraju mogao da dođe u Zvezdu u nekadašnja vremena, a kamoli da obuče dres tog kluba. Ja im želim da reše probleme što pre“, poručio je Bjeković za Informer.

Komentari / 0

Ostavite komentar