Лазовић заувек захвалан Просинечком!

Пружио ми је шансу да докажем да заслужујем Звездин дрес! "Веровао је од почетка у мене. Исти је случај и са Милованом Рајевцем у Борцу из Чачка", поручује офанзивни везиста.

Фудбал 19.05.2015 | 14:00
Лазовић заувек захвалан Просинечком!

Црвена звезда на лето остаје без једног од најбољих играча у последњих неколико година. Дарко Лазовић је прошао "сито и решето" на Маракани, првобитно био оспораван, а онда и један од најзаслужнијих што се шампионска титула после шест година чекања вратила у Звездине витрине. Брзоноги Чачанин од наредне сезоне носиће дрес италијанске Ђенове.

Првих годину дана на нашем највећем стадиону били су најтежи за Лазовића, али се у једном тренутку све променило.
"Ниједан играч не воли да седи на клупи. Кренуло ми је боље после доласка Роберта Просинечког. Њему сам најзахвалнији што ми је пружио шансу да докажем да заслужујем Звездин дрес. Веровао је од почетка у мене. Исти је случај са Милованом Рајевцем у Борцу из Чачка", рекао је Лазовић за Журнал.

У Серији А налази се плејада српских играча, а Ђенова се чини идеалним местом за наставак каријере Дарка Лазовића.
"Гледао сам Ђенову и неколико утакмица италијанске лиге колико ми је време дозвољавало. Серија А је уједначена, поред Томовића који већ дуги низ година има запажену улогу, добро се снашао и мој бивши саиграч Никола Максимовић, у почетку и Марко Вешовић. Калчо опет није за потцењивање, Јувентус ће се у финалу борити за трофеј европског првака, Фјорентина и Наполи играли су у полуфиналу Лиге Европе. Више ћу ипак размишљати о томе када се сезона заврши", закључио је Дарко Лазовић.

Чачанин ће се од Звездиног дреса опростити наредног викенда на стадиону Рајко Митић против Младости из Лучана, када ће одиграти укупно 140. меч за црвено-беле, ако се рачунају куп, првенствене и пријатељске утакмице.

Коментари / 0

Оставите коментар