Lazović zauvek zahvalan Prosinečkom!

Pružio mi je šansu da dokažem da zaslužujem Zvezdin dres! "Verovao je od početka u mene. Isti je slučaj i sa Milovanom Rajevcem u Borcu iz Čačka", poručuje ofanzivni vezista.

Fudbal 19.05.2015 | 14:00
Lazović zauvek zahvalan Prosinečkom!

Crvena zvezda na leto ostaje bez jednog od najboljih igrača u poslednjih nekoliko godina. Darko Lazović je prošao "sito i rešeto" na Marakani, prvobitno bio osporavan, a onda i jedan od najzaslužnijih što se šampionska titula posle šest godina čekanja vratila u Zvezdine vitrine. Brzonogi Čačanin od naredne sezone nosiće dres italijanske Đenove.

Prvih godinu dana na našem najvećem stadionu bili su najteži za Lazovića, ali se u jednom trenutku sve promenilo.
"Nijedan igrač ne voli da sedi na klupi. Krenulo mi je bolje posle dolaska Roberta Prosinečkog. Njemu sam najzahvalniji što mi je pružio šansu da dokažem da zaslužujem Zvezdin dres. Verovao je od početka u mene. Isti je slučaj sa Milovanom Rajevcem u Borcu iz Čačka", rekao je Lazović za Žurnal.

U Seriji A nalazi se plejada srpskih igrača, a Đenova se čini idealnim mestom za nastavak karijere Darka Lazovića.
"Gledao sam Đenovu i nekoliko utakmica italijanske lige koliko mi je vreme dozvoljavalo. Serija A je ujednačena, pored Tomovića koji već dugi niz godina ima zapaženu ulogu, dobro se snašao i moj bivši saigrač Nikola Maksimović, u početku i Marko Vešović. Kalčo opet nije za potcenjivanje, Juventus će se u finalu boriti za trofej evropskog prvaka, Fjorentina i Napoli igrali su u polufinalu Lige Evrope. Više ću ipak razmišljati o tome kada se sezona završi", zaključio je Darko Lazović.

Čačanin će se od Zvezdinog dresa oprostiti narednog vikenda na stadionu Rajko Mitić protiv Mladosti iz Lučana, kada će odigrati ukupno 140. meč za crveno-bele, ako se računaju kup, prvenstvene i prijateljske utakmice.

Komentari / 0

Ostavite komentar