Партизан чува шампионски тим!

Нови уговор и Саши Марковићу! После Саше Илића и Живка Живковића још једном члану шампионске генерације понуђен наставак сарадње.

Фудбал 19.05.2015 | 10:40
Партизан чува шампионски тим!

Пре него што крене са прелазним роком и довођењем појачања, Партизан прво мора да среди ситуацију у сопственој свлачионици. Нови шампион Србије је кренуо од играча којима истичу уговори. Већ се зна да ће нова сарадња бити понуђена легендарном капитену Саши Илићу и голману Живку Живковићу, а “Спорт” данас пише да је нови уговор спреман и за Сашу Марковића!

Везисти из Бруса актуелни уговор истиче на крају сезоне и он би могао да буде слободан у избору нове средине, али по свему судећи ћемо га и наредне сезоне сигурно гледати у црно-белом дресу. Њему је наводно већ понуђен нови уговор.
“Разговарао сам са челницима о продужетку сарадње, понудили су ми да и после завршетка сезоне останем у клубу. Партизан јер мој клуб, практично сам одрастао у њему и трудио сам се да увек, био на терену или не, узвратим на ономе што ми је пружено. Част ми је да сам завредио пажњу клупске управе и немам ништа против да останем у Хумској”, рекао је Саша Марковић за Спорт.

Марковић је поникао у Копанику из Бруса одакле је стигао у млађе категорије Партизана. Ипак, у сениорском фудбалу је дебитовао играјући за ОФК Београд одакле се 2011. године вратио у Хумску. Са Партизаном је освојио три титуле првака Србије, а у актуелној сзеони је у свим такмичењима одграо 25 мечева за црно-беле и постигао четири гола.

Коментари / 0

Оставите коментар