Partizan čuva šampionski tim!

Novi ugovor i Saši Markoviću! Posle Saše Ilića i Živka Živkovića još jednom članu šampionske generacije ponuđen nastavak saradnje.

Fudbal 19.05.2015 | 10:40
Partizan čuva šampionski tim!

Pre nego što krene sa prelaznim rokom i dovođenjem pojačanja, Partizan prvo mora da sredi situaciju u sopstvenoj svlačionici. Novi šampion Srbije je krenuo od igrača kojima ističu ugovori. Već se zna da će nova saradnja biti ponuđena legendarnom kapitenu Saši Iliću i golmanu Živku Živkoviću, a “Sport” danas piše da je novi ugovor spreman i za Sašu Markovića!

Vezisti iz Brusa aktuelni ugovor ističe na kraju sezone i on bi mogao da bude slobodan u izboru nove sredine, ali po svemu sudeći ćemo ga i naredne sezone sigurno gledati u crno-belom dresu. Njemu je navodno već ponuđen novi ugovor.
“Razgovarao sam sa čelnicima o produžetku saradnje, ponudili su mi da i posle završetka sezone ostanem u klubu. Partizan jer moj klub, praktično sam odrastao u njemu i trudio sam se da uvek, bio na terenu ili ne, uzvratim na onome što mi je pruženo. Čast mi je da sam zavredio pažnju klupske uprave i nemam ništa protiv da ostanem u Humskoj”, rekao je Saša Marković za Sport.

Marković je ponikao u Kopaniku iz Brusa odakle je stigao u mlađe kategorije Partizana. Ipak, u seniorskom fudbalu je debitovao igrajući za OFK Beograd odakle se 2011. godine vratio u Humsku. Sa Partizanom je osvojio tri titule prvaka Srbije, a u aktuelnoj szeoni je u svim takmičenjima odgrao 25 mečeva za crno-bele i postigao četiri gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar