Звезда хоће Гаћиновића - он неће њу!

Капитен Војводине је у власништву менаџерског фонда што не би могло да иде у прилог клубу с Маракане.

Фудбал 19.05.2015 | 10:20
Звезда хоће Гаћиновића - он неће њу!

Према писању београдског листа “Спорт”, Црвена звезда се нада довођењу Војводининог капитена Мијата Гаћиновића на крају сезоне! Млади везиста је и летос био на мети црвено-белих, зимус га је тражио Партизан, али се високо обештећење испречило као непремостива препрека за реализацију трансфера.

Од тада су се неке ствари промениле. Гаћиновића је Војводина продала менаџерском фонду из Швајцарске и он је само до краја сезоне играч Лала, после чега се новосадски клуб више ништа не пита о његовој будућности. У Звезди се надају да би могли да постигну споразум са менаџерима младог играча, али није јасно са којим то парама Црвена звезда покушава да се докопа једног од најталентованијих срспких фудбалера. У Звезди виде Гаћиновића као идеалну замену за Дарка Лазовића који одлази у Ђенову.
"Мислим да сам се на прави начин опростио од дреса Војводине јер ћу по свему судећи каријеру наставити у иностранству", рекао је Гаћиновић за Новости.

У наредних неколико дана се очекује и реализација трансфера Радета Крунића из чачанског Борца. Бригу о његовој каријери води брат Александра Коларова који би наредних дана требало да утаначи све детаље сарадње са Звезданом Терзићем.

Треће појачање београдских црвено-белих би требало да буде Зенитов дефанзивац Милан Родић који би попунио позицију левог бека на којој је разочарао Душан Анђелковић. Звездан Терзић је добро упознат са Родићевим квалитетима с обзиром да је млади дефанзивац из Терзићевог ОФК Београда продат у Русију.

Коментари / 0

Оставите коментар