Zvezda hoće Gaćinovića - on neće nju!

Kapiten Vojvodine je u vlasništvu menadžerskog fonda što ne bi moglo da ide u prilog klubu s Marakane.

Fudbal 19.05.2015 | 10:20
Zvezda hoće Gaćinovića - on neće nju!

Prema pisanju beogradskog lista “Sport”, Crvena zvezda se nada dovođenju Vojvodininog kapitena Mijata Gaćinovića na kraju sezone! Mladi vezista je i letos bio na meti crveno-belih, zimus ga je tražio Partizan, ali se visoko obeštećenje isprečilo kao nepremostiva prepreka za realizaciju transfera.

Od tada su se neke stvari promenile. Gaćinovića je Vojvodina prodala menadžerskom fondu iz Švajcarske i on je samo do kraja sezone igrač Lala, posle čega se novosadski klub više ništa ne pita o njegovoj budućnosti. U Zvezdi se nadaju da bi mogli da postignu sporazum sa menadžerima mladog igrača, ali nije jasno sa kojim to parama Crvena zvezda pokušava da se dokopa jednog od najtalentovanijih srspkih fudbalera. U Zvezdi vide Gaćinovića kao idealnu zamenu za Darka Lazovića koji odlazi u Đenovu.
"Mislim da sam se na pravi način oprostio od dresa Vojvodine jer ću po svemu sudeći karijeru nastaviti u inostranstvu", rekao je Gaćinović za Novosti.

U narednih nekoliko dana se očekuje i realizacija transfera Radeta Krunića iz čačanskog Borca. Brigu o njegovoj karijeri vodi brat Aleksandra Kolarova koji bi narednih dana trebalo da utanači sve detalje saradnje sa Zvezdanom Terzićem.

Treće pojačanje beogradskih crveno-belih bi trebalo da bude Zenitov defanzivac Milan Rodić koji bi popunio poziciju levog beka na kojoj je razočarao Dušan Anđelković. Zvezdan Terzić je dobro upoznat sa Rodićevim kvalitetima s obzirom da je mladi defanzivac iz Terzićevog OFK Beograda prodat u Rusiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar