Тохирово зелено светло Манчинију: Интер дреши кесу!

Нероазури праве план за стварање респектабилног тима за наредну сезону. 

Фудбал 19.05.2015 | 13:40
Тохирово зелено светло Манчинију: Интер дреши кесу!

Председник Интера Ерик Тохир, после састака са тренером Робертом Манћинијем и директорима Марком Фансонеом и Мајклом Болингбруком, који је трајао више од једног сата, дао је зелено светло за довођење двојца Манчестер Ситија Јаје Туреа и Стевана Јоветића, сазнаје италијански Скај спорт.

Туре се већ дуже врме помиње као потенцијално појачање Нероазура, а његов агент је и најавио да су огромне шансе да он напусти редове Грађана и не продужи уговор који му истиче овог лета. За његову плату Интер би морао да издвоји 5.000.000 евра, плус додатне бонусе у случају добрих резултата, али би евентуални проблем Италијанима могло да представља наводно интересовање Челсија.

Јоветић се у последњих неколико месеци везивао за многе италијанске великане, у Манчесеру има уговор до јуна 2018. године. Ипак, некадашњи нападач Партизана никако није успео да се избори за своје место "под сунцем" код Мануела Пелегринија, па би га се Грађани вероватно одрекли уз адекватно обештећење, које би износило око 20.000.000 евра. Интерова намера је да црногорског голгетера прво доведе на једногодишну позајмицу вредну 5.000.000 евра, а потом по њеном истеку плати Грађанима још 15.000.000.

Коментари / 0

Оставите коментар