Tohirovo zeleno svetlo Mančiniju: Inter dreši kesu!

Neroazuri prave plan za stvaranje respektabilnog tima za narednu sezonu. 

Fudbal 19.05.2015 | 13:40
Tohirovo zeleno svetlo Mančiniju: Inter dreši kesu!

Predsednik Intera Erik Tohir, posle sastaka sa trenerom Robertom Manćinijem i direktorima Markom Fansoneom i Majklom Bolingbrukom, koji je trajao više od jednog sata, dao je zeleno svetlo za dovođenje dvojca Mančester Sitija Jaje Turea i Stevana Jovetića, saznaje italijanski Skaj sport.

Ture se već duže vrme pominje kao potencijalno pojačanje Neroazura, a njegov agent je i najavio da su ogromne šanse da on napusti redove Građana i ne produži ugovor koji mu ističe ovog leta. Za njegovu platu Inter bi morao da izdvoji 5.000.000 evra, plus dodatne bonuse u slučaju dobrih rezultata, ali bi eventualni problem Italijanima moglo da predstavlja navodno interesovanje Čelsija.

Jovetić se u poslednjih nekoliko meseci vezivao za mnoge italijanske velikane, u Mančeseru ima ugovor do juna 2018. godine. Ipak, nekadašnji napadač Partizana nikako nije uspeo da se izbori za svoje mesto "pod suncem" kod Manuela Pelegrinija, pa bi ga se Građani verovatno odrekli uz adekvatno obeštećenje, koje bi iznosilo oko 20.000.000 evra. Interova namera je da crnogorskog golgetera prvo dovede na jednogodišnu pozajmicu vrednu 5.000.000 evra, a potom po njenom isteku plati Građanima još 15.000.000.

Komentari / 0

Ostavite komentar