Из Барсе кажу: Никад нисмо били срећнији као сад!

Фудбалер Барселоне Ђорди Алба рекао је да он и саиграчи никада нису били срећнији после освајања 23. титуле у Примери у историји клуба.

Фудбал 18.05.2015 | 19:20
Из Барсе кажу: Никад нисмо били срећнији као сад!

Каталонски клуб је прву титулу од 2013. године обезбедио победом над Атлетиком у Мадриду са 1:0 у претпоследњем колу шампионата.

“Нико нам није давао шансе, а ми имамо маестралну сезону. Пресрећан сам. Никада у тиму нисмо имали бољу атмосферу, немам никакву дилему. Осећамо само срећу, ово је дан за уживање, али током којег смо сви свесни да смо уложили много у овај успех”, рекао је Алба.

Сезона за Барселону после освајања титуле није готова, пошто каталонски клуб има шансу за ‘триплу круну’. 30. маја чека га дуел са Атлетиком у Билбау у финалу Купа краља, а недељу дана касније финале Лиге шампиона са Јувентусом у Берлину.

“Надам се да је ово само почетак. Сада можемо да уживамо, али не знамо шта може да се деси у Купу краља или финалу Лиге шампиона”, истакао је Алба.

Његов саиграч Ђерар Пике рекао је да осећа велики понос после нове титуле.

“Поносан сам на цео тим. Сви ми живимо за успех, а после прошле сезоне смо имали потребу за трофејима. Успели смо да истрајемо и награда је ово, титула у Примери. Сезоне су увек дуге, знали смо шта нас чека, колико утакмица у три такмичења”, нагласио је Пике.

Коментари / 0

Оставите коментар