Iz Barse kažu: Nikad nismo bili srećniji kao sad!

Fudbaler Barselone Đordi Alba rekao je da on i saigrači nikada nisu bili srećniji posle osvajanja 23. titule u Primeri u istoriji kluba.

Fudbal 18.05.2015 | 19:20
Iz Barse kažu: Nikad nismo bili srećniji kao sad!

Katalonski klub je prvu titulu od 2013. godine obezbedio pobedom nad Atletikom u Madridu sa 1:0 u pretposlednjem kolu šampionata.

“Niko nam nije davao šanse, a mi imamo maestralnu sezonu. Presrećan sam. Nikada u timu nismo imali bolju atmosferu, nemam nikakvu dilemu. Osećamo samo sreću, ovo je dan za uživanje, ali tokom kojeg smo svi svesni da smo uložili mnogo u ovaj uspeh”, rekao je Alba.

Sezona za Barselonu posle osvajanja titule nije gotova, pošto katalonski klub ima šansu za ‘triplu krunu’. 30. maja čeka ga duel sa Atletikom u Bilbau u finalu Kupa kralja, a nedelju dana kasnije finale Lige šampiona sa Juventusom u Berlinu.

“Nadam se da je ovo samo početak. Sada možemo da uživamo, ali ne znamo šta može da se desi u Kupu kralja ili finalu Lige šampiona”, istakao je Alba.

Njegov saigrač Đerar Pike rekao je da oseća veliki ponos posle nove titule.

“Ponosan sam na ceo tim. Svi mi živimo za uspeh, a posle prošle sezone smo imali potrebu za trofejima. Uspeli smo da istrajemo i nagrada je ovo, titula u Primeri. Sezone su uvek duge, znali smo šta nas čeka, koliko utakmica u tri takmičenja”, naglasio je Pike.

Komentari / 0

Ostavite komentar