Качар: Враћају ме у Партизан и Звезду, а ја...?!

"...а ја и даље у Немачкој", каже Гојко Качар у разговору за "Гоал". 

Фудбал 18.05.2015 | 18:00
Качар: Враћају ме у Партизан и Звезду, а ја...?!

Гојко Качар долази у Партизан.

Црвена звезда хоће Гојка Качара.

Овакви наслови били су актуелни и када је Качар игао за Војводину, и када је био добар на почетку каријере у Бундеслиги, и када је био тешко повређен, и када је играо за резервне тимове, и сада – када се головима и сјајним играма у дресу Хамбурга вратио на велику позорницу.

Бивши репрезентативац Србије, а како тренутно игра можда и будући, у разговору за портал "Гоал", говорио је о уговору који му истиче и могућностима које су пред њим овог лета.

"Када сам, у марту, разговарао са људима из ХСВ није ми понуђен наставак сарадње. У међувремену су, изгледа, променили угао гледања. И медији врше притисак на њих да ме задрже. Видећемо...", рекао је Качар и додао:

"Имам и позиве других клубова. Било их је и раније, али нико се није усуђивао да озбиљно 'загризе', јер нису имали прилике да ме виде на делу. И првенствено се увере да сам фит после повреде. Нисам заборавио да играм фудбал. Само предуго нисам имао где то да покажем".

Међу заинтересованима је наводно и Партизан, који вас види у саставу с којим би требало напасти Лигу шампиона.

"Нико ме није звао из Партизана. Али то, видим, не смета мом враћању у Србију по медијима. Тако је већ неколико лета и зима. На смену ме селе у Партизан и Црвену звезду, а ја и даље у Немачкој. Ту бих и да останем. Поштујем београдске црно­беле и црвено­беле, али себе још неко време видим у иностранству", поручио је јасно и гласно.

А, репрезентација?

"То што нисам део репрезентације не значи да моје срце не куца за Србију, да ми није жао што овако пролазимо у квалификацијама за Европско првенство и да не бих са огромним задовољством прихватио евентуални позив у државни тим. Под условом да до краја 'скоцкам' клупску каријеру, а селектор и људи из Савеза једног дана процене да бих им могао бити од користи", рекао је Качар у опширном интервјуу за "Гоал".

Коментари / 0

Оставите коментар