Kačar: Vraćaju me u Partizan i Zvezdu, a ja...?!

"...a ja i dalje u Nemačkoj", kaže Gojko Kačar u razgovoru za "Goal". 

Fudbal 18.05.2015 | 18:00
Kačar: Vraćaju me u Partizan i Zvezdu, a ja...?!

Gojko Kačar dolazi u Partizan.

Crvena zvezda hoće Gojka Kačara.

Ovakvi naslovi bili su aktuelni i kada je Kačar igao za Vojvodinu, i kada je bio dobar na početku karijere u Bundesligi, i kada je bio teško povređen, i kada je igrao za rezervne timove, i sada – kada se golovima i sjajnim igrama u dresu Hamburga vratio na veliku pozornicu.

Bivši reprezentativac Srbije, a kako trenutno igra možda i budući, u razgovoru za portal "Goal", govorio je o ugovoru koji mu ističe i mogućnostima koje su pred njim ovog leta.

"Kada sam, u martu, razgovarao sa ljudima iz HSV nije mi ponuđen nastavak saradnje. U međuvremenu su, izgleda, promenili ugao gledanja. I mediji vrše pritisak na njih da me zadrže. Videćemo...", rekao je Kačar i dodao:

"Imam i pozive drugih klubova. Bilo ih je i ranije, ali niko se nije usuđivao da ozbiljno 'zagrize', jer nisu imali prilike da me vide na delu. I prvenstveno se uvere da sam fit posle povrede. Nisam zaboravio da igram fudbal. Samo predugo nisam imao gde to da pokažem".

Među zainteresovanima je navodno i Partizan, koji vas vidi u sastavu s kojim bi trebalo napasti Ligu šampiona.

"Niko me nije zvao iz Partizana. Ali to, vidim, ne smeta mom vraćanju u Srbiju po medijima. Tako je već nekoliko leta i zima. Na smenu me sele u Partizan i Crvenu zvezdu, a ja i dalje u Nemačkoj. Tu bih i da ostanem. Poštujem beogradske crno­bele i crveno­bele, ali sebe još neko vreme vidim u inostranstvu", poručio je jasno i glasno.

A, reprezentacija?

"To što nisam deo reprezentacije ne znači da moje srce ne kuca za Srbiju, da mi nije žao što ovako prolazimo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i da ne bih sa ogromnim zadovoljstvom prihvatio eventualni poziv u državni tim. Pod uslovom da do kraja 'skockam' klupsku karijeru, a selektor i ljudi iz Saveza jednog dana procene da bih im mogao biti od koristi", rekao je Kačar u opširnom intervjuu za "Goal".

Komentari / 0

Ostavite komentar