Мурињо за Џека даје 10 милиона фунти!

Енглески Миррор објавио је информацију да тренер Челсија Жозе Мурињо планира да "дијамант" буде замјена за Дидијеа Дрогбу, којем ускоро истиче уговор.

Фудбал 18.05.2015 | 12:20
Мурињо за Џека даје 10 милиона фунти!

Нови шампион Енглеске Челси већ је кренуо са плановима за наредну сезону, а први пик Жозе Муриња требало би да буде нападач Манчестер ситија и репрезентације БиХ Един Џеко, пише енглески Миррор.

С обзиром да искусном, 37-годишњем Дидијеу Дрогби уговор истиче за неколико мјесеци, менаџер "плаваца" види Џека као идеалну замјену за нападача из Обале Слоноваче.

Иако је потписао нови четворогодишњи уговор са "грађанима", Џеко је незадовољан својим статусом, јер ријетко добија прилику да игра, па је све извјесније да ће напустити Етихад.

Наводно је Мурињо за репрезентативца БиХ понудио 10 милиона фунти, али питање је колико сити жели да појача ривала у борби за титулу у Енглеској.

Џеко је ове сезоне постигао само шест голова, а прилику у нападу испред њега много више добијају скупо плаћени Вилфред Бони и Серхио Агуеро.

"Дијамант" је у јануару 2011. године прешао из Волфсбурга у Манчестер сити за 27 милиона фунти, а до сада је за тим Мануела Пелегринија постигао 50 погодака.

Коментари / 0

Оставите коментар