Murinjo za Džeka daje 10 miliona funti!

Engleski Mirror objavio je informaciju da trener Čelsija Žoze Murinjo planira da "dijamant" bude zamjena za Didijea Drogbu, kojem uskoro ističe ugovor.

Fudbal 18.05.2015 | 12:20
Murinjo za Džeka daje 10 miliona funti!

Novi šampion Engleske Čelsi već je krenuo sa planovima za narednu sezonu, a prvi pik Žoze Murinja trebalo bi da bude napadač Mančester sitija i reprezentacije BiH Edin Džeko, piše engleski Mirror.

S obzirom da iskusnom, 37-godišnjem Didijeu Drogbi ugovor ističe za nekoliko mjeseci, menadžer "plavaca" vidi Džeka kao idealnu zamjenu za napadača iz Obale Slonovače.

Iako je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa "građanima", Džeko je nezadovoljan svojim statusom, jer rijetko dobija priliku da igra, pa je sve izvjesnije da će napustiti Etihad.

Navodno je Murinjo za reprezentativca BiH ponudio 10 miliona funti, ali pitanje je koliko siti želi da pojača rivala u borbi za titulu u Engleskoj.

Džeko je ove sezone postigao samo šest golova, a priliku u napadu ispred njega mnogo više dobijaju skupo plaćeni Vilfred Boni i Serhio Aguero.

"Dijamant" je u januaru 2011. godine prešao iz Volfsburga u Mančester siti za 27 miliona funti, a do sada je za tim Manuela Pelegrinija postigao 50 pogodaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar