Сто парова изговорило судбоносно "да"

Младе су добиле бидермајере, а онда су парови с кумовима и сватовима прошетали до платоа испред Старог двора у Београду.

Србија 17.05.2015 | 15:00
Сто парова изговорило судбоносно "да"

Испред Скупштине града око 100 младенаца из свих крајева света изговорило је судбоносно "да". Окупљање будућих брачних парова почело је у 9 сати, на Теразијама.

Младе су добиле бидермајере, а онда су парови с кумовима и сватовима прошетали до платоа испред Старог двора, који је традиционално резервисан за изговарање судбоносног "да".

За све младе обезбеђено је више од 500 бесплатних венчаница различитих кројева, које ће моћи да изнајме на два дана, а као и претходних година.

Организатори су такође, за почетак заједничког живота, свим младенцима припремили многобројне поклоне. Након изговореног судбоносног "да" пуштени су бели голубови, а младенцима су срећу у даљем животу пожелели саветница предсаедника Србије Јасмина Митровић Марић и заменик градоначелника Андреја Младеновић.

"Желели смо да се венчамо на овај начин зато што смо желели да буде специјално и посебно и да памтимо. Све је било јако лепо.Драго нам је што смо овако, уз друге младенце, склопили брак", каже Мирко Стевић (19) и његова супруга Гордана.

Паровима су певали Жељко Самарџић, група Легенде...

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар