Sto parova izgovorilo sudbonosno "da"

Mlade su dobile bidermajere, a onda su parovi s kumovima i svatovima prošetali do platoa ispred Starog dvora u Beogradu.

Srbija 17.05.2015 | 15:00
Sto parova izgovorilo sudbonosno "da"

Ispred Skupštine grada oko 100 mladenaca iz svih krajeva sveta izgovorilo je sudbonosno "da". Okupljanje budućih bračnih parova počelo je u 9 sati, na Terazijama.

Mlade su dobile bidermajere, a onda su parovi s kumovima i svatovima prošetali do platoa ispred Starog dvora, koji je tradicionalno rezervisan za izgovaranje sudbonosnog "da".

Za sve mlade obezbeđeno je više od 500 besplatnih venčanica različitih krojeva, koje će moći da iznajme na dva dana, a kao i prethodnih godina.

Organizatori su takođe, za početak zajedničkog života, svim mladencima pripremili mnogobrojne poklone. Nakon izgovorenog sudbonosnog "da" pušteni su beli golubovi, a mladencima su sreću u daljem životu poželeli savetnica predsaednika Srbije Jasmina Mitrović Marić i zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

"Želeli smo da se venčamo na ovaj način zato što smo želeli da bude specijalno i posebno i da pamtimo. Sve je bilo jako lepo.Drago nam je što smo ovako, uz druge mladence, sklopili brak", kaže Mirko Stević (19) i njegova supruga Gordana.

Parovima su pevali Željko Samardžić, grupa Legende...

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar