Јесу ли ово ''бомбе'' или ''новинарске патке''?!

Јунајтед даје 55.000.000 евра за Милера, Чех замена за Де Хеу! Угледне британске новине - Индепендент, дошле су до јако интересантних информација у вези са жељама Ван Гала за прелазни рок.

Фудбал 17.05.2015 | 23:00
Јесу ли ово ''бомбе'' или ''новинарске патке''?!

Биће бурно на Олд Трафорду овог лета! И прошлог је било, али није баш прошло како треба пошто је уложен велики новац који се није одплатио кроз резултате. Али, изгледа да су у Јунајтеду спремни да додатно одреше кесу и искеширају - Томаса Милера!

Због проблема са повредама Радамела Фалкаа и одбијања Робина ван Персија да продужи сарадњу, Луј ван Гал ће морати да потражи појачање на позицији нападача, а по информацијама Индепендента то ће бити навални играч Бајерна Томас Милер и то за велику суму - око 55.000.000 евра! Холанђанин је већ имао прилику да тренира Немца када је тренирао Бајерн у сезони 2009/2010.

Овај трансфер би могла да погура свађа Милера са Пепом Гвардиолом приликом меча полуфинала Лиге шампиона који је Бајерн играо против Барселоне. Није познато да ли ће Бајерн желети да прода Милера, али постоје индиције да ће се састав баварског тима мењати на лето, под утицајем Гвардиоле. Милер има 25 година, тако да ће његова цена бити близу 55.000.000 евра процење се у енглеским медијима.

Манчестер јунајтед такође прати Петра Чеха. Чувар мреже је добио дозволу Челсија да преговара са другим клубима тако да би управо он могао да буде замена за Давида де Хеу који готово извесно иде у Реал Мадрид следеће сезоне.

Новац који Ђаволи буду добили од трансфера Де Хее могао врло лако би само да се проследи у Минхен и/или Лондон.

Коментари / 0

Оставите коментар