Jesu li ovo ''bombe'' ili ''novinarske patke''?!

Junajted daje 55.000.000 evra za Milera, Čeh zamena za De Heu! Ugledne britanske novine - Independent, došle su do jako interesantnih informacija u vezi sa željama Van Gala za prelazni rok.

Fudbal 17.05.2015 | 23:00
Jesu li ovo ''bombe'' ili ''novinarske patke''?!

Biće burno na Old Trafordu ovog leta! I prošlog je bilo, ali nije baš prošlo kako treba pošto je uložen veliki novac koji se nije odplatio kroz rezultate. Ali, izgleda da su u Junajtedu spremni da dodatno odreše kesu i iskeširaju - Tomasa Milera!

Zbog problema sa povredama Radamela Falkaa i odbijanja Robina van Persija da produži saradnju, Luj van Gal će morati da potraži pojačanje na poziciji napadača, a po informacijama Independenta to će biti navalni igrač Bajerna Tomas Miler i to za veliku sumu - oko 55.000.000 evra! Holanđanin je već imao priliku da trenira Nemca kada je trenirao Bajern u sezoni 2009/2010.

Ovaj transfer bi mogla da pogura svađa Milera sa Pepom Gvardiolom prilikom meča polufinala Lige šampiona koji je Bajern igrao protiv Barselone. Nije poznato da li će Bajern želeti da proda Milera, ali postoje indicije da će se sastav bavarskog tima menjati na leto, pod uticajem Gvardiole. Miler ima 25 godina, tako da će njegova cena biti blizu 55.000.000 evra procenje se u engleskim medijima.

Mančester junajted takođe prati Petra Čeha. Čuvar mreže je dobio dozvolu Čelsija da pregovara sa drugim klubima tako da bi upravo on mogao da bude zamena za Davida de Heu koji gotovo izvesno ide u Real Madrid sledeće sezone.

Novac koji Đavoli budu dobili od transfera De Hee mogao vrlo lako bi samo da se prosledi u Minhen i/ili London.

Komentari / 0

Ostavite komentar