Е, ово се зове набијање комплекса!

Барсин трозубац у 2015. дао дупло више голова од Реаловог!!! Статистика је као бикини... Али овај податак много говори.

Фудбал 17.05.2015 | 21:40
Е, ово се зове набијање комплекса!

Требало је који месец да се машина захукта. Али када су Лионел Меси, Луис Суарез и Нејмар пронашли заједнички језик свака утакмица Барселоне постала је демонстрација сурове силе! И ништа то не осликава толико сурово као поређење голгетерског учинка Барсиног трозубца и Реаловог ББЦ трија који чине Карим Бензема, Герет Бејл и Кристијано Роналдо!

Наиме, такозвани МСН напад Блаугране је у календарској 2015. постигао чак 74 голова. Веровали или не – дупло више од Реалових тобџија!!!

Истина, Бензема је већ месец дана ван строја због повреде, Бејл је потпуно ван форме, па се само Роналдо, без обзира на то што је и он у последње време на удару критика, не може кривити за лошије резултате Краљевског клуба у последње време. Бејл, Бензема и Роналдо су у мету гађали 37 пута, од чега је чак 23 гола пало у режији овог последњег. Бензема је помогао са осам, Бејл је стао на света шест комада. На последњих 19 утакмица само три гола Велшанина, другог најскупљег играча у историји фудбала?! А голови на утакмицама против Реал Сосиједада, Депортива, Елчеа, Рајо Ваљекана, Малаге, Алмерије, Еспањола, Хетафеа, Кордобе, Левантеа, Гранаде, те у канонадама против Базела и Лудогореца на Сантјаго Бернабеу стадиону.

Па се после неко пита зашто је Барса преузела прво место на табели Примере и стигла до финала Лиге шампиона?

Коментари / 0

Оставите коментар