E, ovo se zove nabijanje kompleksa!

Barsin trozubac u 2015. dao duplo više golova od Realovog!!! Statistika je kao bikini... Ali ovaj podatak mnogo govori.

Fudbal 17.05.2015 | 21:40
E, ovo se zove nabijanje kompleksa!

Trebalo je koji mesec da se mašina zahukta. Ali kada su Lionel Mesi, Luis Suarez i Nejmar pronašli zajednički jezik svaka utakmica Barselone postala je demonstracija surove sile! I ništa to ne oslikava toliko surovo kao poređenje golgeterskog učinka Barsinog trozubca i Realovog BBC trija koji čine Karim Benzema, Geret Bejl i Kristijano Ronaldo!

Naime, takozvani MSN napad Blaugrane je u kalendarskoj 2015. postigao čak 74 golova. Verovali ili ne – duplo više od Realovih tobdžija!!!

Istina, Benzema je već mesec dana van stroja zbog povrede, Bejl je potpuno van forme, pa se samo Ronaldo, bez obzira na to što je i on u poslednje vreme na udaru kritika, ne može kriviti za lošije rezultate Kraljevskog kluba u poslednje vreme. Bejl, Benzema i Ronaldo su u metu gađali 37 puta, od čega je čak 23 gola palo u režiji ovog poslednjeg. Benzema je pomogao sa osam, Bejl je stao na sveta šest komada. Na poslednjih 19 utakmica samo tri gola Velšanina, drugog najskupljeg igrača u istoriji fudbala?! A golovi na utakmicama protiv Real Sosijedada, Deportiva, Elčea, Rajo Valjekana, Malage, Almerije, Espanjola, Hetafea, Kordobe, Levantea, Granade, te u kanonadama protiv Bazela i Ludogoreca na Santjago Bernabeu stadionu.

Pa se posle neko pita zašto je Barsa preuzela prvo mesto na tabeli Primere i stigla do finala Lige šampiona?

Komentari / 0

Ostavite komentar