Из Партизана кажу: Још није готово!

Фудбалери Партизана подсећају да их чека још један велики изазов до краја сезоне.

Фудбал 17.05.2015 | 22:20
Из Партизана кажу: Још није готово!

Пресрећни због титуле, али и свесни чињенице да их чека финале Купа, играчи Партизана насмејани "од ува до ува" напустили су стадион у Хумској.

У суботу поподне, прославили су освајање 26. титуле у клупској историји, уживали пред 15.000 навијача и одиграли нерешено са Новим Пазаром.

Када су напустили свлачионицу, сву пажњу су усмерили ка последњем важном такмичарском задатку - финалу Купа против Чукаричког.

"Била је ово напорна сезона. Срећа па смо обезбедили титулу у прошлом колу. Било је лепо данас, али то остављамо на страну јер нас чека још једна веома важна утакмица. Желимо дуплу круну", рекао је голман Живко Живковић новинарима на стадиону Партизана.

Партизан је играо нерешено 1:1 са Новим Пазаром у претпоследњем колу Супер лиге, а утакмицу је обележило славље београдског клуба поводом трофеја у првенству.

"Мало нас је пореметила слављеничка атмосфера. Нови Пазар је дао гол из наше грешке, али смо ипак доминирали, играли добро, задовољан сам нерешеним резултатом", казао је Живковић.

НИНКОВИЋ: КАПИТЕНСКА ТРАКА - ВЕЛИКА ЧАСТ!

Капитенску траку против Пазара носио је Никола Нинковић, пошто је тренер црно-белих Зоран Милинковић одмарао неколико играча, међу којима је и Саша Илић.

"Посебно ми је драго што сам на овој утакмици био капитен, то је велика част. Било је сјајно, овај дан ћемо памтити по слављу, али чека нас финале Купа", рекао је Никола Нинковић.

Он је казао да се Партизану исплатило све што је радио током сезоне.

"Исплатило нам се све што смо радили током сезоне, ову титулу нам нико није поклонио, морали смо добро да се помучимо како бисмо дошли до ње", казао је Нинковић.

Бугарски фудбалер Иван Бандаловски рекао је да због дупле круне и Лиге шампиона дошао у Партизан.

"Због овога сам дошао, због дупле круне и Лиге шампиона. Било је супер, али чека нас Чукарички. Бићемо спремни за финале, одмарало је пола екипе. Биће тешко, Чукарички је добра екипа, мислим да је боља и од Црвене звезде", рекао је Бандаловски.

ВУЛИЋЕВИЋ: ПАМТИЋУ ОВАЈ МЕЧ!

После вишемесечне паузе због повреде колена, на терен се вратио десни бек црно-белих Мирослав Вулићевић.

"Дуга пауза је иза мене, предвиђали су многи да се нећу вратити до краја сезоне, али радио сам, спремао се и живео за овај тренутак. Дуго ћу памтити моменат када сам ушао у игру", рекао је Вулићевић.

Финале српског Купа играће се у среду на стадиону Црвене звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар