Iz Partizana kažu: Još nije gotovo!

Fudbaleri Partizana podsećaju da ih čeka još jedan veliki izazov do kraja sezone.

Fudbal 17.05.2015 | 22:20
Iz Partizana kažu: Još nije gotovo!

Presrećni zbog titule, ali i svesni činjenice da ih čeka finale Kupa, igrači Partizana nasmejani "od uva do uva" napustili su stadion u Humskoj.

U subotu popodne, proslavili su osvajanje 26. titule u klupskoj istoriji, uživali pred 15.000 navijača i odigrali nerešeno sa Novim Pazarom.

Kada su napustili svlačionicu, svu pažnju su usmerili ka poslednjem važnom takmičarskom zadatku - finalu Kupa protiv Čukaričkog.

"Bila je ovo naporna sezona. Sreća pa smo obezbedili titulu u prošlom kolu. Bilo je lepo danas, ali to ostavljamo na stranu jer nas čeka još jedna veoma važna utakmica. Želimo duplu krunu", rekao je golman Živko Živković novinarima na stadionu Partizana.

Partizan je igrao nerešeno 1:1 sa Novim Pazarom u pretposlednjem kolu Super lige, a utakmicu je obeležilo slavlje beogradskog kluba povodom trofeja u prvenstvu.

"Malo nas je poremetila slavljenička atmosfera. Novi Pazar je dao gol iz naše greške, ali smo ipak dominirali, igrali dobro, zadovoljan sam nerešenim rezultatom", kazao je Živković.

NINKOVIĆ: KAPITENSKA TRAKA - VELIKA ČAST!

Kapitensku traku protiv Pazara nosio je Nikola Ninković, pošto je trener crno-belih Zoran Milinković odmarao nekoliko igrača, među kojima je i Saša Ilić.

"Posebno mi je drago što sam na ovoj utakmici bio kapiten, to je velika čast. Bilo je sjajno, ovaj dan ćemo pamtiti po slavlju, ali čeka nas finale Kupa", rekao je Nikola Ninković.

On je kazao da se Partizanu isplatilo sve što je radio tokom sezone.

"Isplatilo nam se sve što smo radili tokom sezone, ovu titulu nam niko nije poklonio, morali smo dobro da se pomučimo kako bismo došli do nje", kazao je Ninković.

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski rekao je da zbog duple krune i Lige šampiona došao u Partizan.

"Zbog ovoga sam došao, zbog duple krune i Lige šampiona. Bilo je super, ali čeka nas Čukarički. Bićemo spremni za finale, odmaralo je pola ekipe. Biće teško, Čukarički je dobra ekipa, mislim da je bolja i od Crvene zvezde", rekao je Bandalovski.

VULIĆEVIĆ: PAMTIĆU OVAJ MEČ!

Posle višemesečne pauze zbog povrede kolena, na teren se vratio desni bek crno-belih Miroslav Vulićević.

"Duga pauza je iza mene, predviđali su mnogi da se neću vratiti do kraja sezone, ali radio sam, spremao se i živeo za ovaj trenutak. Dugo ću pamtiti momenat kada sam ušao u igru", rekao je Vulićević.

Finale srpskog Kupa igraće se u sredu na stadionu Crvene zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar