Лалат: Партизан заслужено, а ми смо стали на ноге!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је задовољан победом над ОФК Београдом у 29. колу и тиме што је екипа осигурала друго место на табели.

Фудбал 18.05.2015 | 10:40
Лалат: Партизан заслужено, а ми смо стали на ноге!

"Утакмица се одвијала онако како смо желели. Мислим да смо заслужено победили. Успели смо да сачувамо друго место, што је наша реалност. Првопласирани тим је заслужено освојио титулу, ми смо други и честитам својим играчима на приказаној игри", рекао је Лалатовић.

Звезда је као гост на стадиону Обилића савладала ОФК Београд са 4:2, чиме је коло пре краја обезбедила друго место на табели Суперлиге. Лалатовић је истакао да је задовољан и тиме што је "реализација прорадила", али да га брину примљени голови.

"Грешке су саставни део фудбала, али брине како смо примили голове, Звезди не сме да се деси да прими два поготка за два минута", казао је тренер Звезде.

Он је навео да је задовољан полусезоном у којој је шансу добило много младих играча.

"Успели смо да исфорсирамо много младих играча, да Звезда напокон стане на ноге. Стабилизација клуба је успела. Ако Звезда буде желела да прода све младе играче, може да лепо профитира", рекао је Лалатовић.

Тренер ОФК Београда Дејан Ђурђевић честитао је Звезди на победи, али је казао да би нерешен резултат био праведан.

"Свесни клуба у којем радимо, позиције у којој смо и начина на који живимо, изашли смо са клинцима који су показали да су будућност клуба и српског фудбала. Ова деца су показала озбиљност, представили су се најбоље могуће", рекао је Ђурђевић.

Звезда ће у последњем колу дочекати Младост, док ће ОФК Београд гостовати Јагодини.

Коментари / 0

Оставите коментар