Lalat: Partizan zasluženo, a mi smo stali na noge!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan pobedom nad OFK Beogradom u 29. kolu i time što je ekipa osigurala drugo mesto na tabeli.

Fudbal 18.05.2015 | 10:40
Lalat: Partizan zasluženo, a mi smo stali na noge!

"Utakmica se odvijala onako kako smo želeli. Mislim da smo zasluženo pobedili. Uspeli smo da sačuvamo drugo mesto, što je naša realnost. Prvoplasirani tim je zasluženo osvojio titulu, mi smo drugi i čestitam svojim igračima na prikazanoj igri", rekao je Lalatović.

Zvezda je kao gost na stadionu Obilića savladala OFK Beograd sa 4:2, čime je kolo pre kraja obezbedila drugo mesto na tabeli Superlige. Lalatović je istakao da je zadovoljan i time što je "realizacija proradila", ali da ga brinu primljeni golovi.

"Greške su sastavni deo fudbala, ali brine kako smo primili golove, Zvezdi ne sme da se desi da primi dva pogotka za dva minuta", kazao je trener Zvezde.

On je naveo da je zadovoljan polusezonom u kojoj je šansu dobilo mnogo mladih igrača.

"Uspeli smo da isforsiramo mnogo mladih igrača, da Zvezda napokon stane na noge. Stabilizacija kluba je uspela. Ako Zvezda bude želela da proda sve mlade igrače, može da lepo profitira", rekao je Lalatović.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević čestitao je Zvezdi na pobedi, ali je kazao da bi nerešen rezultat bio pravedan.

"Svesni kluba u kojem radimo, pozicije u kojoj smo i načina na koji živimo, izašli smo sa klincima koji su pokazali da su budućnost kluba i srpskog fudbala. Ova deca su pokazala ozbiljnost, predstavili su se najbolje moguće", rekao je Đurđević.

Zvezda će u poslednjem kolu dočekati Mladost, dok će OFK Beograd gostovati Jagodini.

Komentari / 0

Ostavite komentar