Партизан без Павловића на Звезду!

Звездина одбрана на граници прљаве! „Од играча очекујем борбеност, такву да после утакмице нико у свлачионици не може да каже: „јао, требало је још ово да урадим“, поручује тренер Партизана коме смета што се дуел са Звездом поклапа са финалом Евролиге.

Кошарка 17.05.2015 | 09:20
Партизан без Павловића на Звезду!

Милан Мачван да - Александар Павловић не. То је последњи извештај из табора Партизана, кад је реч о играчком кадру, у сусрет првом дербију Суперлиге, који је у недељу од 21 час на програму у Пиониру.

Тако каже, Душко Вујошевић, шеф струке црно-белих који је од играча захтевао максималну борбрност у намери да се одржи савершен резултатски учинак у првенству Србије (седам утакмица, седам победа).
„Павловић сигурно неће играти. Очекујем да буде у тиму следеће недеље. Значи, за две утакмице. Мачван је имао баналну повреду, међути, није била потребна већа терапија. Он ће играти. Имамо и стандардне проблеме, али сада нећу о њима да се не бих поново понављао. Спремамо се максимално, а од играча очекујем борбеност, такву да после утакмице нико у свлачионици не може да каже: „јао, требало је још ово да урадим“. Ако то буде, ја ћу бити задовољан“, напоменуо је Вујошевћ.

Биће то осми сусрет црно и црвено белих ове сезоне, уз напомену да екипа Дејана Радоњића у том мечевима има бољи скор (5:2).
„Спремамо се за ову утакмицу као за било коју другу. Познато је како игра Звезда, увек јако и чврсто, на граници прљавог у одбрани. На томе граду игру. Имају црвено-бели доминантног Бобана Марјановића, одличног у свим такмичењима. Он је стуб око кога се врти игра. Сигурно да и цела екипа прети и има квалитет“.

Трофејном стратегу засметала је чињеница да се дерби игра од 21 час, уз директан пренос на Арени спорт, а да је финални сусрет Евролиге, између Реал Мадрида и Олимпијакоса заказан за 20 сати, уз пренос на Спортклубу.
„Свим љубитељима кошарке смета овај термин, јер се поклапа са најзначајнијим догађајем у клупској кошарци. Знам да су разлози конкурентност међу телевизијама. Једни преносе Евролигу, друга има резервисане термине. Без обзира на све овај термин није у интересу кошарке. Морало је да се нађе решење да љубитељи кошарке могу да прате оба догађаја“, допунио је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар