Partizan bez Pavlovića na Zvezdu!

Zvezdina odbrana na granici prljave! „Od igrača očekujem borbenost, takvu da posle utakmice niko u svlačionici ne može da kaže: „jao, trebalo je još ovo da uradim“, poručuje trener Partizana kome smeta što se duel sa Zvezdom poklapa sa finalom Evrolige.

Košarka 17.05.2015 | 09:20
Partizan bez Pavlovića na Zvezdu!

Milan Mačvan da - Aleksandar Pavlović ne. To je poslednji izveštaj iz tabora Partizana, kad je reč o igračkom kadru, u susret prvom derbiju Superlige, koji je u nedelju od 21 čas na programu u Pioniru.

Tako kaže, Duško Vujošević, šef struke crno-belih koji je od igrača zahtevao maksimalnu borbrnost u nameri da se održi saveršen rezultatski učinak u prvenstvu Srbije (sedam utakmica, sedam pobeda).
„Pavlović sigurno neće igrati. Očekujem da bude u timu sledeće nedelje. Znači, za dve utakmice. Mačvan je imao banalnu povredu, međuti, nije bila potrebna veća terapija. On će igrati. Imamo i standardne probleme, ali sada neću o njima da se ne bih ponovo ponavljao. Spremamo se maksimalno, a od igrača očekujem borbenost, takvu da posle utakmice niko u svlačionici ne može da kaže: „jao, trebalo je još ovo da uradim“. Ako to bude, ja ću biti zadovoljan“, napomenuo je Vujoševć.

Biće to osmi susret crno i crveno belih ove sezone, uz napomenu da ekipa Dejana Radonjića u tom mečevima ima bolji skor (5:2).
„Spremamo se za ovu utakmicu kao za bilo koju drugu. Poznato je kako igra Zvezda, uvek jako i čvrsto, na granici prljavog u odbrani. Na tome gradu igru. Imaju crveno-beli dominantnog Bobana Marjanovića, odličnog u svim takmičenjima. On je stub oko koga se vrti igra. Sigurno da i cela ekipa preti i ima kvalitet“.

Trofejnom strategu zasmetala je činjenica da se derbi igra od 21 čas, uz direktan prenos na Areni sport, a da je finalni susret Evrolige, između Real Madrida i Olimpijakosa zakazan za 20 sati, uz prenos na Sportklubu.
„Svim ljubiteljima košarke smeta ovaj termin, jer se poklapa sa najznačajnijim događajem u klupskoj košarci. Znam da su razlozi konkurentnost među televizijama. Jedni prenose Evroligu, druga ima rezervisane termine. Bez obzira na sve ovaj termin nije u interesu košarke. Moralo je da se nađe rešenje da ljubitelji košarke mogu da prate oba događaja“, dopunio je Vujošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar