Шта се кува у Хумској 1?!

Раде Крунић тражио плату којом би постао најплаћенији фудбалер Партизана! Андерлехт поново у лову на Ћирковића, Олимпијакос „затеже“ за Шћеповића.

Фудбал 17.05.2015 | 09:00
Шта се кува у Хумској 1?!

Тиха патња Црвене звезде и њног директора Звездана Терзића сад је прва опција Партизана! Бар тако извештава Спорт, који доноси информацију да је Раде Крунић један од фудбалера из Суперлиге кога би тренер Зоран Милинковић волео да види у свом тиму, али да су преговори са везистом чачанског Борца отежани.

И да их коче - финансије. Према сазнањима Спорта, Крунић је од управе Партизана тражио месечну плату од 15.000 евра, што би значило да на годишњем нивоу зарађује 180.000 евра и по томе би постао, уз капитена Сашу Илића, најплаћенији фудбелер клуба.

Руководиоци црно-белих, међутим, нису вољни да пристану на такав сценарио, поготову ако се зна да планирају ограничавање буџета и примања играча, међутим, Спорт наводи и да простор за преговоре и даље постоји. Наравно, под условом да Раде Крунић смањи потраживања.

Крунић игра на позицији офанзивног везног фудбалера, афирмисао се у дресу Доњег Срема, после чега је имао потписан уговор са италијанском Вероном, али никад није заиграо у Серији А, клуб са Бентегодија га је вратио на позајмицу у Пећнице, одакле је зимус, после доста перипетија и жеље Војводине и Црвене звезде да га ангажују, стигао у Борац.

С друге стране, иако се чинило да би Марко Шћеповић могао да буде једно од првих појачања Парног ваљка у летњем прелазном року, за сада је и тај посао далеко од реализације. Олимпијакос, клуб са којим је бивши репрезентативац под уговором, затеже у вези услова под којима би пустио Шћеповића. Као једна од опција помиње се долазак Шћеповића у Хумску под условом да Партизан пристане на одређене проценте у вези даље продаје.

А кад је о продаји реч, опет је актуелизована идеја челника Андерлехта да ангажују Лазара Ћирковића. Спорт наводи да су емисари белгијског првака гледали младог репрезентативца на мечу против Напретка и да ће доћи да посматрају финале Купа са Чукаричким. Само, питање је колико ће сада понудити за Ћирковића, јер је Партизан зимус глатко одбио 1.500.000 евра, а бивши првотимац Рада само неколико седмица касније експресно изгубио статус стартера.

Коментари / 0

Оставите коментар