Šta se kuva u Humskoj 1?!

Rade Krunić tražio platu kojom bi postao najplaćeniji fudbaler Partizana! Anderleht ponovo u lovu na Ćirkovića, Olimpijakos „zateže“ za Šćepovića.

Fudbal 17.05.2015 | 09:00
Šta se kuva u Humskoj 1?!

Tiha patnja Crvene zvezde i njnog direktora Zvezdana Terzića sad je prva opcija Partizana! Bar tako izveštava Sport, koji donosi informaciju da je Rade Krunić jedan od fudbalera iz Superlige koga bi trener Zoran Milinković voleo da vidi u svom timu, ali da su pregovori sa vezistom čačanskog Borca otežani.

I da ih koče - finansije. Prema saznanjima Sporta, Krunić je od uprave Partizana tražio mesečnu platu od 15.000 evra, što bi značilo da na godišnjem nivou zarađuje 180.000 evra i po tome bi postao, uz kapitena Sašu Ilića, najplaćeniji fudbeler kluba.

Rukovodioci crno-belih, međutim, nisu voljni da pristanu na takav scenario, pogotovu ako se zna da planiraju ograničavanje budžeta i primanja igrača, međutim, Sport navodi i da prostor za pregovore i dalje postoji. Naravno, pod uslovom da Rade Krunić smanji potraživanja.

Krunić igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, afirmisao se u dresu Donjeg Srema, posle čega je imao potpisan ugovor sa italijanskom Veronom, ali nikad nije zaigrao u Seriji A, klub sa Bentegodija ga je vratio na pozajmicu u Pećnice, odakle je zimus, posle dosta peripetija i želje Vojvodine i Crvene zvezde da ga angažuju, stigao u Borac.

S druge strane, iako se činilo da bi Marko Šćepović mogao da bude jedno od prvih pojačanja Parnog valjka u letnjem prelaznom roku, za sada je i taj posao daleko od realizacije. Olimpijakos, klub sa kojim je bivši reprezentativac pod ugovorom, zateže u vezi uslova pod kojima bi pustio Šćepovića. Kao jedna od opcija pominje se dolazak Šćepovića u Humsku pod uslovom da Partizan pristane na određene procente u vezi dalje prodaje.

A kad je o prodaji reč, opet je aktuelizovana ideja čelnika Anderlehta da angažuju Lazara Ćirkovića. Sport navodi da su emisari belgijskog prvaka gledali mladog reprezentativca na meču protiv Napretka i da će doći da posmatraju finale Kupa sa Čukaričkim. Samo, pitanje je koliko će sada ponuditi za Ćirkovića, jer je Partizan zimus glatko odbio 1.500.000 evra, a bivši prvotimac Rada samo nekoliko sedmica kasnije ekspresno izgubio status startera.

Komentari / 0

Ostavite komentar