Обрадовић: Против ЦСКА одмарам играче због титуле у Турској!

Српски тренер је и поред тешког пораза истакао да је поносан на свој тим.

Кошарка 17.05.2015 | 08:40
Обрадовић: Против ЦСКА одмарам играче због титуле у Турској!

Изгубио је турски Фенербахче у полуфиналу Евролиге од Реал Мадрида, али некако се стиче утисак да је то само кракотрајан неуспех. Тим у који се много улаже је већ две године под вођством Жељка Обрадовића и напредује великим корацима из године у годину. Ове сезоне су стигли до завршног турнира, а ако овако наставе и тим буде остао на окупу врло лако се може догодити да Фенер следеће сезоне буде један од главних претендената за титулу.

Зато Жељко Обрадовић није био превише незадовољан после пораза.
"Веома сам поносан на свој тим јер смо дошли довде, први пут у историји клуба. Одлучујућа је била друга деоница. Реал је тада играо агресивно, а ми нисмо одговорили на њихову игру у одбрани. Надам се да ће Фенербахче и у будућности да се квалификује на Фајнал фор", рекао је после меча Жоц.

Он је додао да ће овај пораз утицати на то да меч са ЦСКА за треће место буде мотивационо тежак.
"Све ово је тешко пало мојим играчима. Знам са каквом су идејом стигли овде. Утакмица са ЦСКА бити тешка, али нас већ у четвртак очекује старт плеј-офа и мел са нашим великим ривалом Галатасарајем у четвртфиналу. Против ЦСКА ћу дати шансу свима, и покушати да спремим екипу за нешто много важније за нас, а то је титула у Турској", закључио је Обрадовић.

Коментари / 0

Оставите коментар