Obradović: Protiv CSKA odmaram igrače zbog titule u Turskoj!

Srpski trener je i pored teškog poraza istakao da je ponosan na svoj tim.

Košarka 17.05.2015 | 08:40
Obradović: Protiv CSKA odmaram igrače zbog titule u Turskoj!

Izgubio je turski Fenerbahče u polufinalu Evrolige od Real Madrida, ali nekako se stiče utisak da je to samo krakotrajan neuspeh. Tim u koji se mnogo ulaže je već dve godine pod vođstvom Željka Obradovića i napreduje velikim koracima iz godine u godinu. Ove sezone su stigli do završnog turnira, a ako ovako nastave i tim bude ostao na okupu vrlo lako se može dogoditi da Fener sledeće sezone bude jedan od glavnih pretendenata za titulu.

Zato Željko Obradović nije bio previše nezadovoljan posle poraza.
"Veoma sam ponosan na svoj tim jer smo došli dovde, prvi put u istoriji kluba. Odlučujuća je bila druga deonica. Real je tada igrao agresivno, a mi nismo odgovorili na njihovu igru u odbrani. Nadam se da će Fenerbahče i u budućnosti da se kvalifikuje na Fajnal for", rekao je posle meča Žoc.

On je dodao da će ovaj poraz uticati na to da meč sa CSKA za treće mesto bude motivaciono težak.
"Sve ovo je teško palo mojim igračima. Znam sa kakvom su idejom stigli ovde. Utakmica sa CSKA biti teška, ali nas već u četvrtak očekuje start plej-ofa i mel sa našim velikim rivalom Galatasarajem u četvrtfinalu. Protiv CSKA ću dati šansu svima, i pokušati da spremim ekipu za nešto mnogo važnije za nas, a to je titula u Turskoj", zaključio je Obradović.

Komentari / 0

Ostavite komentar