Терза звао Југу за спортског директора?!

У игри и бивши оперативац Бетиса из Севиље, тврди дневни лист Блиц.

Фудбал 18.05.2015 | 19:00
Терза звао Југу за спортског директора?!

Црвеној звезди је потребна реконструкција. На терену, али и у управљачкој структури. Према сазнањима дневног листа Блиц генерални директор црвено-белих Звездан Терзић има амбициозан план да у Љутице Богдана врати једног од најтрофејнијих играча у историји овдашњег фудбала Владмира Југовића.

Према наводима тог листа Звездан Терзић је већ звао Југовића и понудио му место спортског директора. Нема сумње да би навијачи с одушевљењем прихватили долазак човека који симболизује најуспешнију епоху у историји црвено-белих. Југовић је био потпредседник Црвене звезде током мандата Добривоја Танасијевића, али је брзо поднео оставку. Од тада је живео мирним породичним животом у Бечу и питање је да ли има амбиције да се врати у српски фудбал.

Отуда у Љутице Богдана размишљају о алтернативној опцији. Блиц тако наводи да је озбиљан кандидат за спортског директора још један члан златне генерације Влада Стошић који се на том месту доказао у Бетису. Он је са клубом из Севиље изборио повратак у Примеру, а потом је у Бетису радио још две године.

Коментари / 0

Оставите коментар